Duurzaam Resultaat

Thijs Verhees


Loopbaan

Onder het motto "een leven lang leren" heb ik vorm gegeven aan een veelzijdige, uitdagende en boeiende loopbaan.

Turn-around manager
Vanuit een achtergrond in automatisering ben ik sinds 1985 als ondernemer actief geweest in turn-around en crisis-management voor B2B-bedrijven. Ik heb me kunnen specialiseren in uitdagingen op het snijvlak tussen productie en markt. Eind jaren '80 en gedurende de begin jaren '90 heb ik, als zelfstandig turn-around manager, meer dan veertien projecten succesvol mogen afronden.

Grafische industrie
Van november 1998 tot augustus 2012 was ik de trotse eigenaar van Drukkerij Skyline Asten BV, een moderne en succesvolle drukkerij met een schitterend klantenportfolio. Skyline wordt voortgezet door een ambitieuze collega, die door de uitbreiding van het machinepark en het toevoegen van een zeer rendabel klantenpakket het succes van Skyline in de toekomst zal uitbouwen.

Uitgeverij
In 2003 ben ik het vakblad SalesExpert gestart voor de SMA (www.sma.nl), met de ambitie om hiermee een platform te vormen voor de commerciële beslisser in Nederland. Door de acquisitie van het vakblad SalesManagement zijn SalesExpert en SalesManagement in januari 2012 samen verder gegaan onder de naam SalesManagement. Dit blad werd het grootste commerciële platform in Nederland. Onze missie was om in elke editie aantoonbaar bij te dragen aan het succes van alle belanghebbenden: lezers, auteurs en commerciële partners. Vanuit de investeringsmaatschappij Tenshare Advies BV worden de concepten SalesManagement, SalesExpert, SalesStore en Negotiation-Partners vorm gegeven onder de vlag van de Sales-Media Groep.

Mensen
In de tijd die ik nog over schijn te houden ben ik gefascineerd door mensen. Ze zullen me nooit vervelen, altijd blijven verbazen en soms ontroeren. Mijn persoonlijk motto is: “Een leven lang leren”.

Oh ja… mocht je denken dat ik je zou kunnen helpen?
Neem eens contact met me op, misschien heb je wel gelijk.