Duurzaam Resultaat

Ervaringen uit het netwerk

Arno Diepeveen
xsellerator™

Meer weten over Arno?
Royal Dutch Sales.com

      

Thijs is een entrepreneur pur sang en een master mind op het gebied van sales. Zijn ervaring is goud waard. Thijs is de go-to-guy voor het realiseren van winstgevende veranderingen.

Jan Potgieter  
Business Negotiation Trainer

Meer weten over Jan?
International Business Negotiation Experts

  

Thijs is an experienced executive and a battle hardened deal maker. He has integrity and has proven to be a highly reliable associate dedicated to the highest standards of professionalism. If it's results that you're after, then Thijs is your man.

Koen Coppens
commercieel verbeteraar

Meer weten over Koen?
WIZEGUYZ

  

Thijs staat garant voor scherpe (sales)inzichten. Dankzij zijn onuitputbare bron van kennis. Vanuit de literatuur, maar ook het werkveld. Thijs weet als geen ander zéér scherp te luisteren, informatie te mixen en altijd met een scherpe synthese te komen

Marielle Dellemijn
CEO CRM excellence  

Meer weten over Marielle?
CRM excellence

    

Ben je op zoek naar een betrouwbare, interessante partner op het gebied van sales & marketing? Dan is Thijs echt een serieuze kandidaat. Niet alleen omdat hij het vakgebied een enorm groot hart toedraagt, dat is ook zo. Maar daarnaast heeft hij deze passie weten om te zetten in het multi-channel kanaal dat SalesExpert heet. Dus passie en business verenigd!

Stefan Renkema MSc
Senior Lecturer Sales & Marketing at Hogeschool Arnhem & Nijmegen (HAN)

Meer weten over Stefan?

  

Thijs was betrokken bij de opzet en vormgeving van het sales leadership programma van de (HAN) Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zijn expertise, zijn uitgebreide netwerk en met name zijn diepgaande kennis waren hierbij van grote waarde.  Door zijn kennis en ervaring op boeiende, interactieve wijze te delen laat hij deelnemers (veel) betere resultaten behalen.

Rob Lucassen
Sr. Sales Manager at Sanoma Media

Meer weten over Rob?

  

Thijs heeft me gecoacht op commerciële issues en me diverse tips gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling. Thijs is een zeer door de wol geverfde en senior “commerciant “, met een uitgebreid netwerk in sales land, zowel in Nederland als internationaal. Als geen ander kent hij het commerciële spel (sales, management en onderhandelen) en kan hij gecompliceerde kwesties terug brengen naar praktische zaken en next steps. Een sterke strateeg, die naast het zakelijke aspect ook oog blijft houden voor de mens. Het was een groot feest om door Thijs ruim een jaar te zijn geholpen !