Duurzaam Resultaat

Projecten


Omschrijving
ZP-Workshops draagt aantoonbaar bij aan het zakelijk succes van zelfstandig professionals. Dit wordt gerealiseerd door het ontwikkelen en verzorgen van hooggewaardeerde, betaalbare, effectieve workshops. In deze workshops werken zelfstandig professionals op een veilige en inspirerende wijze aan het verbeteren van direct toepasbare vaardigheden, die een aantoonbare positieve invloed hebben op hun zakelijk succes.

Status
In uitvoering


Omschrijving
Negotiation Partners helpt opdrachtgevers om in onderhandelingen aantoonbaar betere resultaten te realiseren. Dit wordt onder anderen bereikt door het ondersteunen van de opdrachtgevers bij de voorbereiding, planning en uitvoering van concrete onderhandelingen. Verder ontwikkelt en optimaliseert Negortiation Partners door middel van trainingen en workshops de kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn bij een succesvolle onderhandeling.

Status
In uitvoering


Omschrijving

Tenshare Advies BV is, naast haar activiteit als "informal investor" als adviseur betrokken bij een aantal uitdagende initiatieven, waarin ze geen active financieringspositie heeft. Ze deelt in deze projecten kennis, ervaring en een relevant netwerk. 

Status
In uitvoering


Omschrijving
Propositiedesign & Businessdevelopment
Met twee zeer creatieve geesten, die beiden hun sporen hebben verdiend op het gebied van design en strategie, het multidisciplinair communicatiebureau ER. gestart. 

Doorlooptijd 
6 maanden

Status
Overgedragen aan de huidige eigenaren